Gravid

Gravidfotografering nær Aarhus

Er du gravid, og vil du gerne se tilbage på den voksende mave, når du har født og vil du gerne have en fotograf tæt på Aarhus?

Så book gravid fotografering nær Aarhus, så du kan få hjælp til at indfange den helt særlige udstråling og glød, som alle gravide har. Book en tid hos mig ved NinnaStyle Photo og få professionel og nærværende rådgivning.

Praktisk info ved gravidfotografering

Ved fotografering af den gravide mave, opnås det bedste resultat i 30.-35. uge inden maven er faldet eller kroppen har taget for meget væske ind. Det er derfor vigtig, at du husker at booke i god tid, så den ønskede tid er ledig. Det er en fordel at have løstsiddende tøj på op til en fotografering.

I tilfælde af dårligt vejr ved udendørsfotografering, kan det blive nødvendigt at flytte en fotografering, hvorfor vi tales ved op til aftalen.

Som udgangspunkt tager jeg billeder i Viborg og omegn, hvor jeg har nogle nøje udvalgte locations. Har du et sted, der betyder noget særligt for dig, er jeg selvfølgelig åben for muligheder.

Hvordan foregår gravid fotografering ved Aarhus?

Når jeg arbejder som fotograf, er det vigtigt for mig, at stemningen er afslappet, og at du føler dig tryg, da det kan virke intimiderende for mange at stille op til fotografering. 

Jeg gør derfor meget ud af at snakke med dig om dine behov og ønsker.

Når jeg hjælper med gravid fotografering nær Aarhus går jeg op i, at billederne er stemningsfulde og fremhæver mavens form bedst muligt. Det gør jeg ved at fremhæve og afdæmpe med lys, skygge og farver, så vi ender med det helt rigtige udtryk.

Det er op til dig, om jeg skal tage billeder af krop og ansigt, eller om jeg skal fokusere på kroppen.

Kontakt mig og book en aftale om gravid fotografering ved Aarhus

I nogle perioder kan tiden som gravid føles lang og hård, men mange oplever også, at tiden flyver afsted. Når du booker en fotograf til gravid fotografering nær Aarhus, får du hjælp til at indfange minder og den flotte mave. Som autodidakt fotograf kan jeg både tage billederne i naturen ved Viborg og omegn, hjemme hos dig eller noget helt tredje, og jeg hjælper selvfølgelig med professionel rådgivning, når du henvender dig med ønsket om gravid fotografering ved Aarhus.

Se priserne her.